Sveiva-herrene fløy ut av startblokka og ledet 3-0 etter 3 minutter, men derfra og ut ble det jevnere enn man hadde håpet på.

[vc_row css=”.vc_custom_1515996030649{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/11/PHV1363.jpg?id=15886) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

En aldri så liten tankevekker

Sveiva-herrene fløy ut av startblokkene og ledet 3-0 etter 3 minutter, men derfra og ut ble det jevnere enn man hadde håpet på.

Kampfakta

Sveiva-herrene dominerte stort i den første perioden og klasseforskjellen på lagene var tydelig. Etter en flying start, med 3 mål på like mange minutter, tenkte nok mange tilbake til kampen i Rommenhallen hvor Haugerud fikk 16-1 i sekken.  Og ut i fra spill og sjanser så var ikke det så rart. Men særlig hjemmelagets keeper spilte seg opp og holdt hjemmelaget sånn delvis inne i kampen.

Spesielt i starten på den andre perioden kan vertene prise seg lykkelig over at de hadde en sisteskanse i storform.  Sveiva-herrene ledet 4-1 og hadde en håndfull virkelig store sjanser som burde resultert i scoringer. Kampen skulle vært avgjort, men i stedet utnyttet hjemmelaget to kontringer og et frislag til å komme ajour(!). Det var kamp igjen og etter 40 minutter stod det utrolig nok 5-5.

Heldigvis ble den siste perioden ganske så komfortabel og ledelsen var på det meste 9-5 før Haugerud fikk et trøste mål så sluttresultatet ble 9-6.

Ingen skade skjedd, alle poengene ble med hjem, men det var langt i fra overbevisende. Og det er jo lov å håpe at Sveiva-herrene tar litt lærdom av dette nå når kampene kommer på rekke og rad.  Den kommende uken skal de ut i to tøffe kamper.  Først venter GIF Fighters som er i form, før de drar til Kringsjåhallen hvor det begynner å bli len stund siden Sveiva tok tre poeng.