Sandnes hadde lite å stille opp med i Rommenhallen til den første kampen i det nye året.

[vc_row css=”.vc_custom_1515355732936{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/01/PHV1801.jpg?id=16008) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Enkel start på 2018

Bilder

Sveiva-trener Anton Brenner håpet på at hans disipler skulle være spillesugne etter juleoppeholdet. Og Sveiva-herrene skuffet ikke å innfridde med nærmest å kjøre over gjestene fra Rogaland i den første perioden. 3-0 var ikke et mål for lite.

Sveiva-herrene giret ned litt i den andre perioden og greide ikke å være like overlegne, men det var fortsatt hjemmelaget som bestemte det meste. Det måtte en klønete Sveiva-utvisning til før Sandnes også kunne få nettkjenning. Men reduseringen til 1-5 skapte minimalt med bekymring på Sveiva-benken. De som evt. måtte frykte at Sandnes skulle få kontakt ble nok beroliget av to nye Sveiva-mål før 40 minutter var spilt.

Målet for den siste perioden var kort og godt å øke avstanden til Sandnes i målprotokollen. Dessverre gikk det ikke helt som planlagt og seieren ble mindre enn hva man kunne håpet på.  De siste 20 minuttene ble kun vunnet med ett mål, 3-2. Sluttresultatet ble 10-3, et resultat som de fleste hadde vært godt fornøyd med før kampstart, men Sveiva-herrene var tidvis veldig gode og hadde muligheten til en enda større seiersmargin.