Nabooppgjøret mot SF Grei manglet alt et lokaloppgjør skal inneholde. Tempo var lavt, innsatsen laber, spenningen fraværende og det var glisent på tribunen.

[vc_row css=”.vc_custom_1512239046006{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/12/PHV1449.jpg?id=15918) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

En mental prøvelse for Sveiva-herrene

Bilder

Men det overrasket vel egentlig ingen. Tallenes tale før den første halvdelen av eliteserien skulle rundes av var klar; det var topp mot bunn. At Sveiva-herrene måtte plassere folk på tribunen fordi kampskjemaet var fyllt opp, mens hjemmelaget såvidt greide å stille to rekker til start, sier også sitt om styrkeforholdet mellom de to lagene. I realiteten gav utfallet seg selv så det var vel kanskje ikke helt overraskende at kun 45 stk. fant veien til Apaløkkahallen.

Kampfakta

Men hvis vi skal fokusere litt på kampen så var det stort sett powerplay i 60 minutter. Grei lå godt inne på egen halvdel og håpet vel på at de skulle kunne frustrere målkåte sveivere som var på jakt etter å få bedret målforskjellen med 15-20 mål.   Men Sveiva-herrene fikk tidlig hull på byllen og kunne senke skuldrene. Hjemmelaget på sin side fikk knapt låne ballen i den første perioden og hadde kun to avslutninger på mål.

Den andre perioden fortsatte i samme spor, men man merket at konsentrasjonen til Sveiva-herrene var i ferd med å falle. Det er en floskel som sier at man av og til kan være sin egen største fiende og det ble faktisk tilfelle i denne kampen.

Hadde Sveiva-herrene vært iskalde, følelsesløse og bare tenkt neste bytt ville Krüger, som fikk sine første minutter i Sveiva-buret, vært arbeidsledig i debuten. Men fokuset hos gjesteme handlet etterhvert om mye mer enn bare innebandy og Grei fikk en håndfull kontringssjanser grunnet slurv hos Sveiva-herrene. Det resulterte i noen reduseringer, reduseringer som ødela helhetsinntrykket en smule. Men vi fikk tatt oss selv litt i kragen og pyntet litt på tallene i den siste perioden.

Vi nådde ikke målet om 15-20 plussmål, men vi var ikke så langt unna. Av målene vi fikk gledet nok målet til Joakim Nguyen mest. 15-åringen, som fyller 16 på tirsdag, gav seg selv en liten presang på forskudd da han lagde sitt første eliteseriemål.

Marcus Gustafsson og Kjetil Hammerstad fikk to perioder på parketten etter å ha tilbragt store deler av sesongen på tribunen og Sveiva-herrenes stall teller nå snart alle-mann-alle. Det lover bra når vi vet hva som venter om 14 dager; overraskelseslaget Sarpsborg i Skjeberghallen. Sarpsborg er et av formlagene i eliteserien med 7 strake seiere og ligger på en sterk fjerdeplass.  Så hold av lørdag 16. desember; da skal du på tur til Østfold igjen! [/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=15913][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]