Sveiva-herrene tapte den tredje semifinalekampen 4-6 etter å ha ledet 4-2 10 minutter før slutt.

[vc_row css=”.vc_custom_1523337696976{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/04/PHV3540.jpg?id=16480) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Misbrukte første matchball – ny mulighet på onsdag

Bilder

Den tredje semifinalekampen ble like tett og spennende som de to foregående. Det kriges om hver centimeter på banen og intensiteten er til å ta og føle på og det er tydelig å spore at lagene vet hva som ligger i potten.

I denne kampen var det hjemmelaget som tok føringen i målprotokollen etter et tidlig frislagsmål. Men Sveiva-herrene kjempet seg tilbake og snudde til 2-1 før den første perioden var omme. Slevik reduserte til 2-2 i den andre perioden og hadde noen gedigne sjanser til å sette 2-3 også, men i stedet var det vi som på nytt tok ledelsen 3-2. Og når 4-2 kom i starten på den tredje og klokka viste at det gjenstod mindre enn 10 minutter så det nok en gang veldig bra ut for Sveiva-herrene.

Men i løpet av to effektive minutter for hjemmelaget stod det plutselig 4-5 og Sveiva-herrene begynte å komme i tidsnød.  Man mobiliserte en sluttspurt og trodde man hadde satt inn utligningen til 5-5, men dommerne ville det annerledes.  I stedet kom 4-6 i det tomme Sveiva-buret under minuttet før slutt og det var bare å forberede seg på en fjerde kamp i Rommenhallen.

Sveiva-herrene var skuffet i går. Man hadde et håp om å ta tre strake, og man var ganske nære. Det til tross for at man kanskje ikke spiller sin beste kamp. Særlig med ball har man mye å gå på. Nå blir det en liten restitusjons dag før det braker løs igjen i morgen kl 19:00 i en fullsatt Rommenhallen.

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=–w9P_wzs9M&t=6598s”][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=16462][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]