14-4 seier over Bækkelaget var omtrent som forventet, men veien dit ble mer trøblete enn antatt.

[vc_row css=”.vc_custom_1508734568384{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/10/PHV0789.jpg?id=15754) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Som forventet mot Bækkelaget

Bilder

Det var topp mot bunn. Sveiva stod med full pott og 15 poeng, mens gjestene fra Bækkelaget stod med fattige ett poeng og lå helt sist. Og akkurat det hadde nok enn innvirkning på Sveiva-herrenes inngang til kampen.  Det var vel ikke akkurat en motstander vi fryktet, og det bar den første perioden preg av.

Det var lavt tempo og lite trøkk i duellene i den første perioden. Særlig i fra hjemmelagetsspillere. Autopiloten var på, men den var stilt inn på krabbefart. Og det straffet seg. Bækkelaget lot seg ikke be to ganger og utlignet Sveivas ledelse, tok ledelsen og doblet ledelsen. 2-4 stod det på et tidspunkt på lystavla, og Sveiva-herrene kunne ikke forhindre at Bækkelaget ledet etter de første 20 minuttene.  De røde gikk i garderoben med en flau smak i munnen.

Kampfakta

Men det skulle bli bedre, heldigvis. De siste 40 minuttene tar Sveiva-herrene seg litt i nakken og sier takk for følge til gjestene. Andre og tredje periode vinnes 10 – 0. Og med nesten tosifret antall stolpetreff og over 50 skudd på mål kunne seieren vært større.  Men det ble med 14-4.

Vi fikk en liten tankevekker sist mot Akerselva og trenerteamet hadde nok håpet på en bedre respons fra gutta enn det de fikk i dag. De første 20 minutene er ikke bra nok, og når nå storlagene kommer på rekke og rad er det opptil bevis for Sveiva-herrene.

Først ut er Tunet i Høyenhallen førstkommende søndag.

[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=rz3caEMGvOI”][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=15747][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]