Sveiva-herrene imponerte på nytt da Slevik ble beseiret med 3-2 i den andre semifinalen.

[vc_row css=”.vc_custom_1523091232152{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/04/PHV3432.jpg?id=16456) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Tre matchballer for Sveiva-herrene

Bilder

En imponerende laginnsats og fantastisk defensiv offervilje var nøkkelen til seier nummer to i semfinaleserien mot Slevik.

Sveiva-herrene startet friskest i kamp nummer to også og ledet 2-0 etter drøye 6 minutters spill.  Man var i dytten og hadde et lite spillemessig overtak. 3-0 lå i luften og med kun sekunder igjen av perioden var Sveiva-herrene kun centimeter unna å øke ledelsen. Men man måtte gå til pause på “kun” 2-0.

Sveiva-herrene stod lengre og lengre perioder i egen sone i den andre perioden. Man hadde lite ball og de resulterte i kun tre avslutninger på mål. En av disse fant veien til nettmaskene og etter 40 minutter ledet de røde 3-0.

Hjemmelaget fikk det tøft i den siste perioden også. Slevik satset alt offensivt og Sveiva-herrene hadde tidvis nok med å forsvare seg. Man greide ikke å skape allverden og når reduseringene til 3-1 og 3-2 kom i løpet av ett minutt kunne man ane en viss uro på Sveiva-benken.  Men Sveiva-herrene la ned en formidabel jobb det siste kvarteret og greide å forhindre flere baklengs. Fortjent eller ikke betyr ikke allverden. Det som betyr noe er at man leder 2-0 i kamper og at man på 120 minutter kun har sluppet inn 5 mål.

Nå har man muligheten til å avgjøre på mandag. Da drar man til Gressvikhallen igjen for kamp nummer tre.