g16_grei_804

Etter tap i seriepremieren mot Tunet og uavgjort borte mot Nor92 kom endelig seieren i tredje forsøk da Grei gjestet Rommenhallen.

Sveiva G16 er både ett, to og tre år yngre enn sine motstandere. Men det hindrer dem ikke i å yppe seg mot sine eldre motspillere.

Vi så det allerede i premieren mot Tunet hvor man ledet etter 40 minutter, men hvor kreftene tar slutt de siste 20 minuttene hvor hele 9 baklengs fant veien bak Sveivas keeper.

Vi så det i aller høyeste grad mot Nor92 også. Alle forventet at man skulle tape, og kanskje tape stort til og med. Men i stedet dro man fra Solberghallen skuffet etter “bare” ha greid 5-5. Vi ledet hele kampen, men måtte tilslutt se at hjemmelaget fikk inn utligningen noen få minutter før slutt.

På mandag mot Grei holdt Sveiva-guttene på å rote bort en ledelse nok en gang. Men heldigvis ble det med bare nesten. Grei ble beseiret 3-2 etter en særdeles tøff batalje hvor det ikke manglet på fysisk nærkontakt. Og det er jo det som er utfordringen vår med et så ungt og urutinert lag. Spillemessig står de ikke tilbake for noen som helst, men det er fysikken og tempo som er både uvant og litt høyere enn det guttene har vært vant til. Men de lærer og tar jevnt og trutt nye steg i riktig retning.