Guttene som er født i 2003 har for aller første gang tatt i litt ekstra med treningen i «off-season» perioden.

[vc_row css=”.vc_custom_1498197267040{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/06/19489944_10155214304401251_1059613692_o_1500.jpg?id=15113) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

En liten hilsen og forsesong status fra gutter 2003!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Guttene som er født i 2003 har for aller første gang tatt i litt ekstra med treningen i “off-season” perioden.

Vi har siden 16 Mai trent 4-5 ganger i uken, 2-3 ganger i uken har vi trent mye forebyggende og med kjerne-musklaturen og 2 ganger i uken har vi spilt innebandy. Vi har i tillegg satt oss to hovedmål for denne sesongen- og det er å;
1. Like å trene HELE KROPPEN!
2. Fokusere på EGEN innsats, uansett hvilket fysisk nivå du er på. Altså, ikke mål deg med noen andre enn deg selv.

 

Det var litt skummelt å presentere ett så “seriøst” opplegg for spillere og foreldre i starten. Trenerteamet var optimistiske for opplegget men vi var veldig spente på å fortelle om ett treningsopplegg med 4 treninger i uken og i tillegg gjennomføre 2 fysiske tester. Heldigvis har vi fått med oss kompetente personlige trenere som har lagt opp ett fysisk treningsopplegg som er tilpasset gutter i denne alderen mtp. kroppens utvikling, lagets personlige trenerne har også gjennomført våre to ukentlige fysiske økter + gjennomført 2 fysiske tester med hele gruppen. Med denne deltagelsen har de “profesjonelle” hatt muligheten til å følge nøye med på evt. belastninger som kunne oppstå. Veiledningen som guttene har fått har vært upåklagelig og vi har ikke opplevd en eneste skade eller overbelastning, takket være en gjennomtenkt fysisk treningsopplegg. Tvert imot, vi har opplevd større glede og større lyst til mer trening. I tillegg bestemte vi oss for å “åpne” opp for alle som vil være med å trene fys, det har vært moro å se at flere foreldre og spillere på andre lag har tatt i bruk dette tilbudet. Trening er gøy!

 

For å stimulere hovedmål 2 tok vi tidlig kontakt med POLAR med opplegget vårt og vi ble enige om ett “sponsor-samarbeid”. Det førte til at vi fikk det samme tilbud som enkelte elitelag får av POLAR. Det viktige med å fokusere “på egen innsats” er å vite hvilket nivå man ligger på til enhver tid- pulsbelter, pulsklokke og POLAR sin skreddersydde app for trenere gjør at vi enkelt kan følge guttenes aktivitet under en treningsøkt. Disse verktøyene blir tatt godt i bruk av guttene som også måler sin totale daglige aktivitet og søvn.

 

 

For å stimulere hovedmål 1 tok vi kontakt med idrettshelter i Groruddalen. Disse flotte idrettsutøverne er i verdenstoppen i sine idretter. Målsettingen til trenerteamet med denne delen av treningsopplegget var at guttene skulle få inspirasjon ved å møte Norske toppidrettsutøvere. Videre ønsket vi å bli trent av toppidrettsutøverne i idretten sin og i så måte få ett godt innblikk i treningshverdagen dems. Overraskende nok trener de langt mindre med idretten sin enn man skulle tro. Det handler om fysisk trening og utallige tekniske repetisjoner. Her har innebandyen mye å lære, tren like mye hele kroppen din som du ønsker å trene dine innebandy-tekniske ferdigheter.

 

Stig Andre Berge (OL Bronsje i Bryting – Rødvedt) tok guttene gjennom en lett bryteoppvarming, du kan trygt si at det var en ekstrem fysisk trening for innebandyguttene våre.

Mohsen Bahari (Proff MMA utøver – Haugerud) tok guttene med på en MMA trening. Overraskende for guttene handlet det overhodet ikke om slag eller spark. Fikk vi kjørt oss på balanse, kroppsbeherskelse og enkle teknikker, noe som er de viktigste basisøvelser for MMA. Igjen en god fysisk treningsøkt for guttene.

Mats Roselli Olsen (Landslagsspiller i Ishockey – Grorud) tok guttene med på trappeløp i Linderudkollen. En typisk aerob barmarksøkt for en ishockeyspiller. Tøft som fy men guttene var tøffere.

 

 

 

TUSEN TAKK FOR AT GRORUDDALENS IDRETTSHELTER STILLER OPP FOR UNGA I DALEN – DERE ER FANTASTISKE FORBILDER!

 

Etter 6 supre treningsuker med fremgang på alle nivåer for samtlige av guttene tar vi en velfortjent ferie på 6 uker. Selvfølgelig har vår personlige treneren gitt gutta ett egentreningsprogram som de kan gjennomføre uansett hvor de måtte være i verden iløpet av sommerferien. Det skal bli spennende å se om den delen vi har gjort i sammen har motivert gutta tilstrekkelig til at de er disiplinert nok til å trene på egenhånd i 6 uker. Vi velger å tro det!

 

 

– Om noen spillere eller trenere ønsker egentreningstrenings programmet som er blitt skreddersydd for oss innebandyspillere så kan Sveiva spillere selvfølgelig få det treningsprogrammet. Ta kontakt med Linda Wallin Sletten så sender hun det til deg.

 

Under artikkelen har vi satt i sammen ett bildegalleri av den første delen av vår forsesong + noen videoer vi har laget. Også synes vi det er ekstra moro når Sveiva kommer i lokalavisen fordi noen guttepjokker har det gøy med trening.

Vi ønsker alle i Sveiva en riktig fin sommerferie også ses vi hallen i begynnelsen av August!

 

Hilsen trener teamet,
Linda Wallin Sletten (Trener)
Øyvind Gundersen (Trener)
David Garcia (Trener)
Kristin Franzen (Gruppeinstruktør)
Brigitte Mondaca (Personlig trener)

 

[print_gllr id=15115][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]