Partnere

Bli med på Sveiva Innebandy sin storsatsning!

 

Sveiva går inn i nye tider der det satses på elite, bredde og paraidrett samtidig. Vi i Sveiva mener det er mer enn idrett og prestasjon på banen som gjør oss til en god partner for næringslivet. Sveiva innebandy holder til på Stovner, og er en god bidragsyter for å få unge barn inn i idretten der de kan lære seg å jobbe sammen som et lag, skape gode verdier og vennskap for livet. Hos oss er alle velkomne, uansett nivå eller bakgrunn, vi har rekrutt-, mix-, gutte-, jente- og paraidrettslag. Våre to elite lag spiller i øverste liga i Norge, og har i en årrekke prestert på det øverste nivå.

Vi søker nå flere partnere, og har laget en oversikt over pakker som er fastsatt. Nedenfor kan du se hvilke partnerplasser som er tilgjengelig. Ønsker du mer detaljert informasjon kan et møte med klubben bookes.

 

Generalpartner

Den desidert største avtalen med mest eksponering både på drakt, bane og nettsiden.

Hovedpartnere

Her har alle partnere reklameplass på drakt, samt reklame med god eksponering på bane og nettside. Priser varierer med størrelse på draktreklame.

 

Partnere

Her har alle partnere reklameplass på shorts, samt reklame på bane/vant og nettsider. Priser varierer med størrelse og plassering på shortsreklame.

 

Utstyrsleverandør

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samarbeidspartnere