Sveiva Innebandys gutter 12 har vært så og si feilfrie i hele år. Men i sesongens kanskje viktigste kamp gikk man på trynet.

[vc_row css=”.vc_custom_1457301065256{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/03/DSC_0245.jpg?id=12493) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Ikke mye å rope hurra for

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva Innebandys gutter 12 har vært så og si feilfrie i hele år. Men i sesongens kanskje viktigste kamp gikk man på trynet.

Det var lite som stemte for Sveiva-guttene i dagens finale. Bortsett fra de første 4-5 minuttene var det GIF som satte standarden og hadde føringen i kampen. De var piggere, tøffere og mer distinkte i spillet sitt.

Sveiva på sin side var ikke til å kjenne igjen. De var lite oppfinsomme, og slet med å skape sjanser. 6-0 lå de under etter 30 minutters spill, og selv den største optimist tvilte på om 15 minutter var nok til å komme ajour.

Og selv om man fikk inn en tidlig redusering så ble det aldri spennende. Man kunne sikkert spilt både 4 og 5 perioder uten at Sveiva hadde greid å hente opp ledelsen. Dette var rett og slet dagen der alt gikk på tverke.

Sølv var nederlag i dag, men det er sterkt å spille seg frem til finale. På veien ditt har det blitt leverte flere solide prestasjoner; så egentlig har man ikke så mye å være skuffet over. Det er nye muligheter allerede neste helg i Tiger Cup.

 

[print_gllr id=12457][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]