Sveivas kaptein og sisteskanse fikk en svett dag i målet da Tunet som ventet ble for tøffe.

[vc_row css=”.vc_custom_1457214327778{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/03/DSC_9957.jpg?id=12443) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sølv, ikke noe nederlag for jentene

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveivas kaptein og sisteskanse fikk en svett dag i målet da Tunet som ventet ble for tøffe i J14 finalen.

Sveivas jenter 14 skulle forsøke å følge opp guttene som i kampen før hadde gjort seg fortjent til å kunne kalle seg regionscup mestere.

Men det var ikke et hvilket som helst hinder som måtte forseres hvis et ungt Sveiva-lag skulle kunne oppnå det samme.  Tunet var overmakten som ventet på motsatt banehalvdel.

Sveiva-jentene var i realiteten sjanseløse. Men de har gang på gang denne sesongen visst en fantastisk stå-på-vilje og sterk lagmoral. Så var også tilfelle under dagens kamp. De kjempet med nebb og klør og fikk tilslutt uttelling, ikke bare en, men to ganger.

Men det er bare og bøye seg i hatten og gratulere Tunet som fylte opp dusinet og enda litt til. Det var klasseforskjell og de gule og lilla vant helt fortjent 13-2.

 

[print_gllr id=12405]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]