skriden_804

Jeg gleder meg veldig mye til imorgen. Tror det blir veldig morro! Jeg tror sjansene våre er veldig gode. Vi har hatt ett veldig godt år, og alt er opp til oss selv om vi vil stikke av med gullet.

 

Andreas Skriden er kaptein på Sveiva’s G19 lag som i morgen spiller NM-finale mot Sarpsborg. Han har klokketro på egne gutter og tror nok et NM-gull til Sveiva Innebandy.

– Tipper og håper 6-4 i vår favør.  Jeg tror fokus og innstilling til og før kampen blir helt avgjørende og kan tippe kampen vår vei. Hvis vi spiller som vi kan og så godt vi kan, så skal vi være det bedre laget og stikke av med NM gullet.

Og morgendagens motstander kjenner han godt.  De har i flere år kriget om å være landets beste “94-lag”  og  har blant annet møttes i to NM-finaler tidligere. I begge finalene har Sarpsborg stukket av med seieren, sist i 2012 hvor de vant i sudden. Men i år skal Skriden og hans disipler ta revansje.

– Den siste uken har vært bra. Vi (g19) har trent med g17 hele uken, ettersom vi bare er 6 stk 94-modeller. Vi har hatt noen bra treninger, og kommer nok godt forberedt til kampen på fredagen.

Om Skriden har rett i sine spådommer om Sveiva-seier eller om Sarpsborg vinner igjen får vi svaret på i morgen kveld. Kampstart er kl. 20:00 i Ekeberghallen.