ulven_804

Petter Ulven har ledet G17 laget igjennom hele sesongen og på lørdag kan en flott sesong krones med NM-Gull.

Det er klart for årets høydepunkt for Sveivas G17 gutter. De avsluttet seriespillet på mesterlig vis og stakk av med seriemesterskapet og er nå klare for å ta nok en tittel.

– Ja, absolutt. Skal bli veldig morsomt. Dette vi har gått rundt og håpet på hele sesongen, og nå endelig så står vi her. Tror vi har gode sjanser dersom vi kommer opp på et bra nivå. Gjør vi det så kommer det til å bli veldig spennende.

På motsatt banehalvdel står GIF Fighters å venter. De vant G15 finalen i fjor og har alltid vært en av de tøffeste utfordrerne til Sveiva i denne årgangen. Det har blitt kjempet mange tøffe og harde bataljer lagene i mellom. Den siste endte med Sveiva seier og ingen ting ville gledet oss mer enn en gjentagelse av nettopp det.

– Vi kjenner Gif veldig godt. Det er et lag vi har spilt mye mot de siste årene og vet hva de står for. De er spesielt gode i avslutnings øyeblikkene og har noen skikkelige ‘snipere’, i tillegg har de en veldig bred tropp. Men som alle andre lag så har de svakheter de også, og det er disse vi må utnytte på lørdag.

Og G17-laget har hatt en bra siste uke med mye terping og finpussing av detaljer.  De har også fått besøk av G19-spillerne som har løftet nivået på treningene og dermed skulle alt ligge til rette for at Sveiva-guttene stiller mannsterke og klare til lørdagens kamp. Petter Ulven spår en tett og jevn kamp hvor det ender med Sveiva seier med knappest mulig margin.

– Det blir 7-6 til oss. Bjerknes avgjør mot gamleklubben på en retur. Vi har matchvinnere i alle posisjoner og det vil tippe kampen i vår favør.

Kampstart er kl 19:00 i Ekeberghallen på lørdag.