1889

Dagens G14-kamp mellom Bækkelaget og Sveiva ble en spennende og målrik kamp, som ikke ble avgjort før i de aller siste sekundene.

Hjemmelaget tok en rask ledelse og hadde mer kontroll på spillet sitt enn oss. Allikevel tok det ikke mer enn snaut fire minutter før Anton scorer og utligner til 1-1. Hjemmelaget tar ledelsen på nytt, og nå er det Mathias som sørger for å utligne til 2-2. Bækkelaget tar ledelsen for tredje gang og perioden ender 3-2.

Etter pausen varter guttene opp med mye bra spill. Kenny sørger for utligning til 3-3 ti minutter ut i perioden og Theo utligner til 4-4, 15 sekunder før periodeslutt.

I siste periode setter Bækkelaget 2 kjappe mål og vi tar en timeout. Jesper setter to kjappe mål og på tiden 12.26 er stillingen 6-6. Dette resultatet holder seg frem til det kun er 27 sekunder igjen av matchen, da settter hjemmelaget to kjappe scoringer og kampen ender 8-6 i Bækkelagets favør.