‘Det er i oppoverbakke det går oppover’ heter det, og det er liten tvil om at Sveiva-herrene nå er inne i en meget tøff periode etter å ha gått på nok en smell, denne gangen borte mot Greåker.

Sveiva-herrene hadde virkelig trengt en liten opptur i går borte mot Greåker. Og ikke minst hadde de trengt alle 3 poengene. Men selv ikke en drømmestart og 1-0 etter kun få minutters spill var nok. Det ble en tøff første periode hvor vi til tider ble presset skikkelig på defensiven. Vi holdt følge til den 2-2, men så gjorde vertene et lite rykk og kunne fortjent gå til pause med en 3-måls ledelse.

Starten på den andre perioden var langt fra optimal. Etter å ha kommet noen sekunder for sent ut fra garderoben ventet to minutter i undertall, som igjen ble etterfulgt av et nytt undertall. Mulig det var det som skulle til for å tenne Sveiva-herrene for guttene viste en langt bedre innstilling og glød i denne perioden. Offerviljen var større og selv om vi også i denne perioden er litt på hælene var det ingen ting å si på innsatsen. Etter iherdig jobbing vant vi perioden 1-0.

Krigingen var på topp i de siste 20 minuttene også, vi fikk kontakt og lå kun målet bak da vi ryker på en meget strengt idømt 5-minutters utvisning. En liten knuff foran Sveiva’s mål medfører at en Greåker-spilleren ramler over Sveiva’s keeper som resulterer i at han må støtte seg seg til tverrliggeren. Dette oppfatter dommerne som takling mot målbur. Protestene fra Sveiva-spillerne var store, men avgjørelsen ble ikke omgjort. I det påfølgende overtallet nettet hjemmelaget to ganger og avgjorde matchen. Sveiva fikk inn en redusering til, men uten at det gav noen poeng.

Vi taper helt fortjent, det er det ingen ting å si på. Men vi kunne fort ha fått med oss et eller annet. Og det er i alle fall et lite steg i riktig retning med tanke på aggressivitet og duellspill i forhold til forrige kamp mot NOR92.  Mot Greåker er de to siste periodene helt klart godkjent, så får vi bare håpe at neste kamp som er mot Grei kan gi oss alle tre poengene og sesongens første hjemmeseier.