Både Sveiva G15 og Sveiva G17/19 gikk helt til topps i Plankecup.

[vc_row css=”.vc_custom_1536560123393{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/09/plankecup.png?id=16694) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

G15 og G17/19 vant gull i Plankecup

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Både Sveiva G15 og Sveiva G17/19 gikk helt til topps i Plankecup.

Sveiva tok med seg to pokaler hjem fra Fredrikstad etter helgens Plankecup. G15 beseieret Gjelleråsen 2-1 i finalen, mens G17/19 slo det svenske laget Skår IBK 2-0.

 

Gutter 15-laget møtte tøff motstand allerede i gruppespillet og havnet på andre plass etter uavgjort mot Ull/Kisa og seier over Sarpsborg og Asker. I kvartfinalen ble det en skikkelig fight mot Greåker hvor man tilslutt dro i land en knepen 3-2 seier. Tunet IBK ventet i semifinalen. Men også de måtte bite i de sure eple og se Sveiva-guttene juble for finaleplassen som ble sikret med seier 2-1.

Finalemotstander var Gjelleråsen IF.  Det var tydelig  at Sveiva-guttene begynte å merke kjøret. Syv kamper på mindre enn 48 timer hadde satt sine spor.  Men Sveiva-guttene har sjelden problemer med å motivere seg, ei heller denne gangen.  Finalen ble stort sett en forsvarskamp, men med mye dyktighet, litt flaks og en stor porsjon offervilje kriget man hjem seieren i finalen, også den endte med ettmålsseier.

 

Sveiva G17/19 var påmeldt i seniorklassen herrer bredde. Etter et veldig jevnt gruppespill hvor Vågsbygd IBK (1-1), Pors IBK (3-3) og Nedre Furuset IBK (4-1) var motstandere skilte det kun ett poeng mellom de tre første lagene og målforskjellen avgjorde hvem som vant gruppen. Sveiva-guttene hadde marginene på sin side og gikk inn i sluttspillet som gruppevinnere.

I løpet av turneringen spilte guttene seg i bedre og bedre form. De ble tryggere på seg selv og hverandre og vartet opp med veldig mye bra spill. Og på søndagen det var egentlig kun i finalen at de ble satt skikkelig på prøve. Det svenske laget Skår IBK  bød på god motstand og kampen stod lenge og vippet. Men man viste seg som det beste laget foran begge målene og kunne tilslutt juble for en 2-0 seier.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]