Patrick Martinsen trer inn i Sveiva-damenes trenerteam og blir Bård Børresens assistent.

[vc_row css=”.vc_custom_1536732362861{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/09/patrick_damelag.jpg?id=16699) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

– Jeg føler at jeg kan bidra

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Patrick Martinsen trer inn i Sveiva-damenes trenerteam og blir Bård Børresens assistent.

– Jeg ser potensialet, og føler at jeg kan bidra. Jeg liker også å se at det er flere yngre spillere i troppen, og at man tørr å satse litt ungt. Dette var noe jeg selv satt pris på som junior spiller i min tid, og er viktig for meg. Bård er en jeg har kjent lenge og liker godt, så jeg tror det blir veldig moro å jobbe sammen med han og resten av gjengen denne sesongen.

– Først og fremst er det Bård som kommer til å styre det meste, men jeg tror jeg bidra til å finjustere litt. Personlig er jeg opptatt av detaljer, både i form av spillesystem og posisjonering, men også for hver enkelt spiller. I bunn og grunn håper jeg kan bidra til å gjøre laget til den beste utgaven av seg selv.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]