_DSC0111

Sveiva’s G17 lag spilte i helgen NM-puljespill hvor målet helt klart var å kvalifisere seg for en NM-finale.

Og det startet bra med seier 4-2 over Sarpsborg i den første gruppespillskampen. Så ventet BMIL som de fleste hadde forventet at skulle bli en ganske enkel reise, men den gang ei. BMIL holdt Sveiva til uavgjort. Dermed ble den siste kampen i gruppespillet helt avgjørende. Seier eller uavgjort gjorde Sveiva-guttene til gruppevinnere, mens med tap var man ute. Etter å ha ledet 2-0 og hatt minst et ben i semifinalen kom BSK fryktelig tilbake og reduserte og utlignet. Dermed ble det noen nervepirrende minutter på slutten for foreldre, spillere og andre til stede i Bækkelagshallen. Men 2-2 ble tilslutt sluttresultatet.

I semifinale ventet Tunet som forrige helg fikk juling to ganger av våre gutter. Men det var historie nå, nå handlet alt om å vinne denne kampen for å få retten til å spille NM-finale. Og hadde det vært nervepirrende dagen før skulle dette virkelig sette helsa på prøve. Sveiva tok ledelsen, men så tok Tunet over og ledet både 2-4 og 3-5. Men Sveiva greide å utligne. Med bare 5 minutter igjen kom målet som sendte lagene ut i spilleforlengelse. Den endte målløst, og dermed straffer.  Der viste Sveiva-guttene som det beste laget og kunne juble for finaleplassen.