SONY DSC

Etter fire spilte semifinale-kamper står vi med tre tap og en seier og dermed er damenes NM-eventyr over for denne gang

Liten oppsummering av kampene:
I kamp nr 1 på hjemmebane tok vi ledelsen etter ca 10 minutter, men Slevik utlignet rett før periodeslutt. Det samme skjedde både i andre og tredje periode, og drøye tre minutter før slutt går gjestene for første gang i ledelsen og avgjør kampen.

Kamp nr 2 spilles i Gressvikhallen og vi tar raskt ledelsen, men også nå utligner Slevik rett før periodeslutt. Snaut to minutter ut i andre tar vi igjen ledelsen og når det kun står ca fem minutter igjen av kampen leder vi med sifrene 5-1. Slevik kommer med to kjappe scoringer men vi vinner kampen 5-3.

I den tredje kampen er det Slevik som tar føringen i Rommenhallen, og etter 56 minutters spill av ordinær tid er stillingen 2-0 til Slevik. Med fire minutter igjen sender Malin L. avgårde en suser og utligner til 2-1 og bare 34 sekunder senere tar hun en reprise og stillingen er nå 2-2. På tiden 59.23 sørger Jenny for at vi tar ledelsen, men Slevik gir seg ikke og 10 sekunder før slutt utligner de. Det blir 10 minutters sudden death og med 11 sekunder igjen scorer Slevik og vinner kampen.

Tilbake i Gressvikhallen og kamp nr 4. Nå er det vinn eller forsvinn for vårt vedkommende. Det viser seg fort at ting ikke fungerer, damene får ikke til det vi vet de kan og mangler flyt og samspill. Vår første scoring kommer etter drøyt 46 minutters spill og da er stillingen 4-1 til Slevik. Etter ytterligere ti minutter scorer vi igjen, men det hjelper lite når Slevik også putter to til og med sifrene 6-2 til Slevik er vårt NM-eventyr over for denne gang.

Vi ønsker Slevik og Holmlia lykke til i finalen 13 april.

Kampfakta Semifinale nr 3, Rommenhallen: Sveiva – Slevik 3-4 (0-1, 0-1, 3-1) (0-1) – Skudd: 34-29
69.49: 3-4
Utv: Slevik 0min., Sveiva 0min / Ant. Tilskuere: 69 / BB: Malin D.

Kampfakta Semifinale nr 4, Gressvikhallen: Slevik – Sveiva 6-2 (2-0, 0-0, 4-2) – Skudd: 18-19