Sveivas gutter 13 (født 2000) dro det lengste strået i en jevn finale i Planke cup hvor “rivalen”  Tunet var finalemotstander.

De snudde 0-2 til seier 4-2 og kunne stolte og fornøyde motta medaljene og pokalen som det synlige beviset på at de hadde vært best i forsesongsturneringen i Fredrikstad.

Sveiva-guttene fikk det ganske lett i gruppespillet og vant alle sine 4 kamper (dobbel serie)  og ble gruppevinner med solide 27-4 i målforskjell  foran svenske Hemsjö og Tunet Slapshot (01).

I sluttspillet beseiret man først Bækkelaget i kvartfinalen med 5-1 før det ventet en tøff nøtt i semifinalen mot Fredrikstad. Det stod 0-0 til pause, men våre gutter dro det hele i land med en sterk siste periode og sikret finalebillettene med å vinne den 3-0.

Tunet Hotshot stod på motsatt banehalvdel i finalen og det var de som åpnet best og fikk en tidlig 2-0 ledelse. En sen redusering før pausen var viktig for Sveiva-guttene og dette gav dem energien de trengte til å snu kampen. Akkurat som i semifinalen vant de den siste perioden med 3-0 og kampen da 4-2.

Vinnerlaget bestod av : Simen Nygaard, Kevin Veggumsløkken Pena, Jesper Pedersen, Tobias Johnsen, Tobias Svendsrud, Robin Lesniak, Casper Sletten, Fredrik Aas, Thomas Brede og Maris Soleng.