SONY DSC

Etter å ha vunnet over Sarpsborg 7-0 og tapt for Tunet 2-0 på lørdagen var jentene klare for å møte Grei, storfavoritt til NM-gullet, i dagens semifinale

Kampen starter i høyt tempo og etter ca 5minutter er vi litt uheldige å pådrar oss et selvmål. Halvveis ut i omgangen scorer Grei og tar en 2-0 ledelse, men i løpet av de siste 8 minuttene scorer Maiken og Marte A. hvert sitt og vi går til pause på stillingen 2-2.

Andre periode blir like spennende og fartsfylt som første. Etter drøye fire minutter scorer Maiken og vi tar ledelsen. Ca syv minutter senere kommer Grei med to raske scoringer og tar ledelsen 4-3, men Sveiva-jentene henger ikke med hodet og på tiden 38.26 utligner Tine med sitt første Sveiva-mål og vi går til pause på stillingen 4-4.

I tredje periode har tydeligvis Grei lagt inn et ekstra gir og scorer hele 5 ganger, før Julie scorer på straffe og stillingen er nå 9-5. Maiken scorer sitt tredje for dagen, Grei scorer to ganger til og kampen ender 11-6 til Grei.

Jentene leverte to perioder de virkelig kan være stolte av, noe av det beste vi har sett fra jentene, men dessverre så raknet det noe i siste periode.

Kampfakta NM semifinale J17/19, Høyenhallen: SF Grei – Sveiva 11-6 (2-2, 2-2, 7-2) – Skudd: 31-18
05.24: 1-0 SM