daniel-4

Den første tiden i jønkøping har stort sett gått til å tilpasse seg alt det som er nytt. Nytt land, nytt språk og nye lagkamerater er en stor forandring i seg selv, i tillegg er man tilbake på skolebenken og har flyttet hjemmefra for første gang. Til tross for disse forandringene har tilpasningsprosessen gått raskere en først forventet, hvilket er veldig positivt.

Det tok ikke lange tiden før man kom inn i gruppa. Det er en sosial og imøtekommende gjeng, som har tatt imot meg og Carina på best mulig måte! Mange spillere rundt min egen alder har bidratt til at det sosiale fungerer så bra som det gjør. Vi er fem spillere (inkludert meg) som bor innenfor 100m fra hverandre noe som gjør at vi er en del sammen også utenfor «innebandyen».Det sosiale er en viktig faktor når det gjelder trivsel, og en helt avgjørende faktor om man skal lykkes! Det føles derfor godt at disse bitene sitter såpass bra etter relativt kort tid.

Sportlig sett er det mye positivt å si. Tempo på treninger er høyere en man er vant til fra tidligere og det kommer til å ta litt tid før dette blir en vane. «Svenskene» er stor sett noen hakk bedre på alt, noe man merker i spillet. Hurtighet og eksplosivitet er nøkkelord, for det som skjer..skjer med stor hastighet. Passningsspillet i fart er noe av det som imponerer mest og det gjenspeiler seg i spillvenninger og kontringer.

Treningsfasilitetene er bra. Nyhemshallen (Mullsjø`s hall) har en flate med god plass rundt. Vi har i tillegg vårt eget treningsrom som gjør at det som er nødvendig finnes under et å samme tak. Dekket er slik det skal være sett på med innebandyøyne, akkurat som på Nordtvedt! Det er kun innebandyoppmerking på gulvet og vantet står oppe fra sesongstart til sesongslutt. Tribunekapasiteten er jeg ikke riktig sikker på, men ligger på 2000-tallet. A-laget har eget rom hvor vi har personlige hyller til sko, køller og div. Vi har også et opplegg med mat etter trening et par ganger i uka, noe som er veldig praktisk. Dette gir et godt utganspunkt hva gjelder treningsfasiliteter.

Carina spiller i Husqvarna, divisjon 1. Også hun har kommet bra inn i det nye laget og trives godt så langt! Hun har fått bra med tillitt og spiller nå som back. Det er ganske stor nivåforskjell på damesiden også, både tempo og spillmessig. Utenom innebandyen jobber Carina man-fre mens jeg går på skole.

Jeg er selv fornøyd med tillitten jeg har fått i Mullsjø. Til nå har jeg spilt på to backpar, det var/er et av mine mål for denne sesongen. Spill på to backpar gir mye spilletid, noe jeg anser som veldig viktig for at jeg skal ta nivået og samtidig forsette utviklingen. Seriepremieren er unnagjort, det ble tap med 4-6 hjemme mot AIK. En match vi hadde alle muligheter til å ta 3-poeng, men ikke helt kommer opp i det nivået som behøves (ihvertfall ikke over lengre perioder). Aik har hentet inn bra med offensive spillere denne sesongen og har mange matchvinnere.. Et lag som kommer til å slå fjorårets plassering (9-plass), det er jeg ganske sikker på. Neste kamp er mot Storvreta – 5. oktober.. det blir en tøff match mot laget som har 3 SM gull på 4 år.

[print_gllr id=1944]