daniel-6

Etter 20 kamper av årets sesong ligger vi på en syvende plass med 29 innspilte poeng. Målet er å få Mullsjö til klubbens første SSL sluttspill (topp 8).

Med 6 kamper igjen å spille så har vi alle muligheter til å nå målet, OM vi gjør det vi skal!! Det som er klart er at Mullsjö har gjort sin beste sesong i SSL noen gang (poengmessig). Rekorden fra tidligere var 26 poeng (fra i fjor), nå står man altså med 29 poeng og man har fortsatt 18 poeng å spille om. Man skulle tro at man er veldig fornøyd med at man har tatt neste “steg”, men sannheten er at man burde ha vært i en bedre posisjon før sluttspurten. Jeg tenker spesielt tre kamper som vi burde fått mer ut av! Taby (borte), växjö (borte) og sirius (hjemme) – alle kampene endte med tap der to av disse er på de siste tre kampene. På en annen side så finnes det ingen dårlige lag i SSL, er man ikke med til 100% som lag så vinner man heller ikke matcher. Avslutningen på sesongen kommer til å bli spennende i alle ender. I toppen er det fire lag som kriger – rundt sluttspillet er det 4-5 lag som kjemper om 3 plasser og i bunn er det 3-4 lag som kjemper om å ikke bli med JIK ned en divisjon. daniel-5_580

For min egen del så har det gått bra, mye istid hvilket var mitt store mål for denne sesongen. Selvfølgelig håper jeg på et historiskt sluttspill i slutten av sesongen. Det fortjener alle som jobber i og rundt laget, de gjør en helt fantastisk jobb. Tipper alle som har vært i Nyhemshallen når det er god stemning kan skrive under på det.  Resten av sesongen går ut på å bidra til at Mullsjö tar de poengene som kreves for å nå en topp 8 plassering.

Denne uken blir det vm-kval i Latvia. VM i desember er selvsagt målet, hvilket jeg også tror at vi klarer! Godt å se at det er tre sveiva-produkter med også, selv om jeg for en tid tilbake hadde håpet på 4, og kanskje 5..

Tankene nå er at man vil fortsette med spill i Sverige, selv om man savner kompiser og spill i sveivatrøya.. Både jeg og Carina trives ellers godt i de nye lagene og i byen.

Bildene er lånt av mullsjoais.se/