julie_804

Målet er såklart og rykke opp så de neste U-19 jentene får spille et A-VM, Det er jeg sikker på av vi klarer hvis vi spiller som vi gjorde i polish cup.

Neste uke starter VM for U-19 jentene. Sveiva er representert med tre jenter; Stine Branting, Maiken Svensdrud og Julie Gidske (bildet).

 

Julie fikke tidligere denne sesongen også sin debut på A-landslaget og vil nok være en av Norges viktigste spillere i dette verdensmesterskapet. I VM i 2012 rykket u19 landslaget ned og målet nå er å vinne B-VM og dermed spille sammen de aller beste i VM i 2016. Julie holder Tsjekkia som favoritt og håper de spiller seg frem til en finale. Selv gleder hun seg masse til å ta på seg landslagsdrakten, som i følge henne selv er den nest beste drakten etter Sveiva-drakten.

Maiken Svendsrud
Maiken Svendsrud

Sveiva.no har også fått takk i Maiken Svendsrud som også hun er en rutinert landslagsspiller. 14 kamper har hun med flagget på brystet og deltok også i forrige VM. Maiken ser frem til et nytt VM og tror det blir en lærerik og spennende opplevelse. Finland er hennes favoritt, de imponerte henne mest i 2012, og tror de blir sterke i år også.  Akkurat som Julie tror og mener Maiken at Norge skal sloss om seier i B-VM.

Det er god stemning i laget og jeg mener vi har alle forutsetninger for å gjøre det bra, så dette blir kult!

 

Den siste jenta som skal være med er også en gjenganger på det norsk landslaget. Stine Branting var i likhet med Maiken også med i VM 2012. Dessverre har ikke Stine vært tilgjengelig for en kommentar.

Stine Branting
Stine Branting