brun_804

Det er føles selvfølgelig kjempe bra, deilig å være tilbake

 

Kristian Brunvoll forlot Sveiva for ett år siden til fordel for Akerselva. Nå har han bestemt seg for å komme hjem igjen.

De neste to sesongene blir Kristian og se i Sveiva-drakta og han er veldig fornøyd med at han blir gjenforent med kompisene sine, også på banene. Og Kristian legger ikke skjul på at det var litt rart og ikke spille kamper med Sveiva-logoen på brystet. Men han skryter samtidig av måten han ble tatt i mot på i Akerselva.

Kristian er fornøyd med årets sesong. Målsetningen var sluttspill, og det greide dem. Egen innsats beskriver han som ‘litt opp og ned’ og føler at han kommet styrket ut av oppholdet i Akerselva.

Foran den kommende sesongen er Kristian bare positiv. Han synes det ser veldig spennende ut, og tar mål av seg og gjøre sin beste sesong noensinne og regner med at Sveiva blir og finne blant topp 4 neste sesong.

Sammen med Kristian vil vi dessverre ikke finne Johnny Wallenius. Svensken fikk to sesonger i Sveiva og sier selv at selv om ikke alt gikk på skinner og ble slik som han hadde tenkt seg beskriver han de to årene som de beste i hans karrière. Han er usikker på hva fremtiden bringer, men å gi seg med innebandy; det kommer han ikke til å gjøre.

En som ikke har tenkt å gi seg ennå er Anders Fanuelsen. Fanuelsen ble hentet inn i tolvte time før seriestart i år og gjorde sine saker meget bra. Dermed er det gledelig at Anders blir å finne i Sveiva-drakta også neste sesong.