Sveiva Innebandy er i helgen representert i flere av regionscupens finaler. Først ut var duellen mellom Pål og Petter Nygaard.

[vc_row css=”.vc_custom_1457133620356{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/03/DSC_9191.jpg?id=12288) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Pappa Nygaard vant familie-duellen

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva Innebandy er i helgen representert i flere av regionscupens finaler. Først ut var duellen mellom Pål og Petter Nygaard i G18 klassen.

Begge to tilhører jo Sveiva Innebandy, men rett før overgangsvinduet stengte valgte Petter Nygaard å gå på utlån til Tunet IBK.  Dermed var det duket for en aldri så liten familieduell når Tunet og Sveiva skulle gjøre opp hvilken av de to klubbene som kunne krone seg med tittelen som regionens beste lag.

Pål Nygaard måtte fra Sveiva-benken bare konstantere at tidlig i den andre perioden stod det 1-3. Hans gutter var ikke helt skjerpet og på dette tidspunktet var det fordel Petter.

Men man satt hele tiden med en følelse at dette skulle snu. Og den som venter på noe godt venter ikke forgjeves heter det. Og i Bakkeløkka hallen fredag kveld fikk Sveiva publikumet omsider litt valuta for pengene.

8-4 endte kampen i favør Pål og Sveiva-guttene. Dermed kunne pokalen bli med far Nygaard hjem.

 

[print_gllr id=12279][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]