Bortsett fra i kampen mot Sandnes har Sveiva-herrene fått med seg to poeng eller fler fra kampene i Rommenhallen.

[vc_row css=”.vc_custom_1456666052802{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/02/PHV4852.jpg?id=12219) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456666057322{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Leverer alltid varene på hjemmebane

Bortsett fra i kampen mot Sandnes har Sveiva-herrene fått med seg to poeng eller fler fra kampene i Rommenhallen.

Underholdningsverdien har ikke alltid vært like høy, men poeng har det blitt. Og i løpet av 11 kamper har ingen dratt fra Rommenhallen med fullpott, ingen bortsett fra Sveiva-herrene da selvfølgelig.

Gårsdagens kamp mot Gjelleråsen var i så måte viktig for å bevare den gode hjemmestatistikken før sluttspillet starter. I tillegg ønsket herrene en seier for å kunne si at de har slått alle lagene i eliteserien. Og det greide de. Men det var uten å imponere.

De to første periode var som sovemedisin å regne. Ingen av lagene ‘bøy opp til dans’ og intensiteten, nerven og duellspillet som tidligere har kjennetegnet oppgjørene mellom Sveiva Innebandy og GIF var godt gjemt.

Riktignok hadde ingen av lagene spesielt mye å spille om, men det er lov å kunne forvente litt mer av et slik oppgjør. Heldigvis tok det seg opp litt i den siste perioden. I alle fall for Sveiva-herrene. Etter å ha ridd av et undertall i starten på perioden snudde de kampen fra 3-4, til 8-4 seier.  De lagde noen fine mål og friskest av samtlige når kampen skulle avgjøres var Marius Pedersen. Han tegnet seg ikke på i mål-protokollen, men jobbet og slet, stjal baller fra GIF-backene og serverte målgivende pasninger til sine eldre lagkamerater.

Nå gjenstår kun en kamp før sluttspillet starter. Sveiva-herrene får ikke påvirket valget av motstander og må bare vente og se hvilket av topp 4 lagene som velger Sveiva Innebandy.[/vc_column_text][vc_column_text][print_gllr id=12216][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]