7546

Sveivas damer2 viste mye bra spill mot Nor92 i Rommenhallen i dag og ble belønnet med 1 poeng

Gjestene fra Drammen ventet ikke på sjansene, og etter spilte 3.40 minutter ledet de 2-0. Men nå ville Sveivajentene vise seg frem og vartet opp med mye bra spill. Når første periode var over viste tavla 3-3.
I andre periode sørget Vike-søstrene for det eneste målet i perioden og ledelse 4-3. I den siste periode var gjestene nok en gang på hugget og plasserte ballen i vårt mål to ganger og tok ledelsen atter en gang – men det varte bare til Julie avsluttet det hele med en perfekt straffe og kampen endte med 5-5 og poengdeling.

Ekstra hyggelig var det å se Vike-søsterene tilbake i Sveiva-drakta og Maiken tilbake på banen etter et lengre skadefravær.

Kampfakta Rommenhallen søndag 25/1: Sveiva – Nor 92 5-5 (3-3, 1-0, 1-2)