oldbuys_prague_804

Sveiva Innebandy reiste forrige uke til Praha med 2 lag for spill i Prague Masters. Dette er en stor turnering for oldboysspillere og hele 9 nasjoner er representert.

Sveiva stiller medett lag i årsklassen +35 og ett i +40. Dette er syvende året Sveiva deltar og med sølv og bronse i +35 klassen fra før av, er drømmen alltid gull. Gruppespillet går veldig bra for begge lagene og etter 3 kamper står begge som gruppevinnere.

Gutta i +35 må ut i 1/8 dels lørdag kveld og vinner greit mot ett godt tjekkisk lag. Søndag er det kvartfinaler. +40 gutta taper, men har gjort en knallbra turnering og det beste for denne gjengen i Praha. Gutta på +35 knuser ett polsk lag 6-0 og gjør seg klare for semi mot svensk motstand. Igjen viser gutta at de lukter gull og feier svenskene av banen med 4-1. I finalen skal de møte ett tjekkisk lag de også møtte i gruppespillet, der vant de en knalltøff match 3-1. Finalen begynner med innmarsj, nasjonalsanger, og supertente unggutter som er klare for gulljakta. Tjekkerne tar ledelsen 1-0, men Sveiva svarer ved Endre Pedersen og gutta kjører på frem mot pause med 2 scoringer av Rune Hansen, 3-1 til Sveiva før en velfortjent pause. 2 periode blir 20 min med knallhard jobbing og seier`n er ett faktum for en sliten, men overlykkelig Sveivagjeng.

Gullet var veldig fortjent etter 7 matcher med 7 seiere. Kaptein Eivind Bjørnseth kunne heve pokalen og gullet er for alltid Sveiva sitt. Håvard “junior”Pedersen blei kåret til turneringens beste spiller, veldig veldig fortjent. Dette er en fantastisk tur for 25 innebandyglade Sveivagutter, og de skal garantert tilbake neste år. Med på turen hadde de selvfølgelig med Sveivalåta “Vi er Sveiva” som de har sunget i hallen, på trikken, i Praha sentrum og på restauranter.