lexe_804

Snart 26 år gamle Linnea Lexe (midt i bilde) spilte to sesonger i den rødedrakten. Hun fikk med seg både serie- og NM-gull i 06/07 sesongen og NM-gull for junior i 07/08-sesongen. (foto: innebandy.no)

Jag har många bra minnen från min tid i Sveiva. Några av de bästa innebandyminnen som man kan ha, och några av de som har betytt mest för min karriär.


Det var i Sveiva jag första gången kände mig som ett proffs. Det var i Sveiva som jag första gången fick flyga till en innebandymatch och det var med Sveiva som jag första gången fick resa till alla länder för att spela innebandy. Det var i Sveiva jag första gången vann ett guld. Det var i Sveiva som jag fick en tränare som trodde enormt mycket på mig som jag idag kan tacka för många av mina framgångar. Tack Jay!

Och tack Sveiva för att ni var en klubb som stöttade min dröm att satsa på innebandyn, en dröm som har gått i uppfyllelse genom att representera svenska landslaget, bli schweizisk mästare och idag spela i Djurgården i SSL med chans att vinna det åtråvärda SM-guldet.

Det var i Sveiva som allt började!

 

Men återigen till mitt bästa minne. Det är såklart Sveiva-festerna! Om jag lärde mig något i Sveiva så var det verkligen att festa!

Jag saknar er. Lycka till vidare! Lexe#72

I løpet av ukene og kanskje til og med månedene vil både nåværende sveivere og ex-sveivere dele sine beste minner fra tiden i Sveiva i forbindelse med Sveiva Innebandys jubileum.  Har du lyst å dele ditt/dine Sveiva-minne(r) er det bare å ta kontakt med oss på innebandy@sveiva.no, vi vil gjerne høre fra deg.

[print_gllr id=4882]