Det ble arrangert minirunde helgen 14. – 15. januar.

 

Det var 43 påmeldte lag, og allerede noen dager før minirunden skulle starte ble det full omrokkering. Damelaget skulle ha spilt hjemmekamp på lørdag, og G15/G17 skulle trene på fredag, men sånn ble det ikke. Grunnet dommermangel (link sak) ble flere seriekamper flyttet, og ikke til et senere tidspunkt, men lørdagskampen skulle nå spilles på fredag. Med full omrokkering var det mye som måtte endres på, men dugnadsånden til de som hadde meldt seg, våre egne spillere og styremedlemmer slo inn og alt ble mer eller mindre klart til å ta i mot unge spillere lørdag morgen.

 

Det var hyggelig å se de unge spillerne som ble tatt i mot av klubbens medlemmer som hadde åpnet kiosken nede, mini-kiosk ved inngangen til tribunen og Sveiva shoppen full av Salming varer. Mellom banene kunne man skyte på mål med instruksjon fra klubbens elitespillere, i sekretariatet satt det rutinerte spillere fra H2/H3/Oldboys.

 

Kampene ble dømt av klubbens egne dommere og spillere, mens veldig dedikerte foreldre satt på tribunen og heiet på barna sine. Det er fint å se hvor inkluderende sporten er, for noen barn står og vinker til mamma og pappa på tribunen, mens en annen prøver på Zorro finter de har sett på youtube. Noen er der for å være med venner, og andre er der for å bli verdensmester, ikke noe er mer rett enn det andre.

 

Premieutdeling og kaker er kanskje helgens høydepunkt, og det var ikke hvem som helst som delte ut medaljer! Våre egne elitespillere fra herre og damelaget var tilstede hele helgen for å bidra der de kunne.

 

Tallene var også veldig bra denne helgen, både i kiosken og Sveiva shoppen, men det viktigste av alt var idrettsgleden til alle som var innom!