lars-h_804

Lars Harald Eide (nummer 7)  kom til Sveiva før 2003/04 sesongen fra ishockeyen og Manglerud Star.   Han står bokført med 74 poeng hvorav 34 er mål, og det er ikke dårlig av en spiller som nesten ikke greide å løfte ballen de første treningene. Men Lars Harald lærte fort og allerede i 2005 debuterte han på A-landslaget og rakk og få 26 kamper med flagget på brystet før han la opp etter et par sesonger i Fjerdingby og Tunet.

 Det var en fantastisk følelse å høre backmakker’n min skrike ut i hvert bytt: Du kler av Kroko, herlig Eide!

 

Lars Harald har mange gode minner fra tiden i Sveiva-trøya. Det beste av dem alle i følge ham selv var debuten mot Holum.

Min første kamp for herrelaget ble borte mot Holum. Jeg følte meg ganske trygg og klar for kamp der jeg satt ved siden av min “mentor” Håvard Pedersen.

Fisken tok en siste peptalk før Sletten velger å hjelpe meg med de siste forberedelsene før kampen. Husk at de kommer til å angripe masse på sida du spiller Lars. De går alltid på den dårligste backen! Pass deg spesielt for Kronberg. Han er Norges beste spiller, så du vil få kjørt deg mot han i dag. Som fersk innebandyspiller etter nylig avsluttet hockeykarriere var Ketil Kronberg og alle andre innebandyspillere totalt ukjente for meg. Han kunne vært hvem som helst for min del akkurat denne dagen. Storfornøyd med debut på herrelaget entret jeg banen uten respekt for landslagsspillerne fra Holum.

Min første kamp for herrelaget ble kanskje en av mine beste kamper i klubben. Det var en fantastisk følelse å høre backmakker’n min skrike ut i hvert bytt: “Du kler av Kroko, herlig Eide!” I løpet av kampen byttet Norges beste spiller til og med side (bort fra den dårligste backen), min første bestemannspris for Sveiva ble innkassert den kvelden.

Les mer om Sveiva Innebandy sitt 20-års jubilum