Lørdag formiddag hadde 32 tilskuere møtt opp for å se sveiva G17 spiller mot Nittedal i regionscupen.

Det startet godt med første mål 5 minutter og 31 sekunder ut i første periode Simen Kolstad får pasning av Espen Haraldsen gjør at kampen står 1-0. Tiril Natvik setter inn 2-0 etter 9 og et halvt minutt med pasning av Espen Haraldsen, men litt over minuttet etter reduserer Nittedal til 2-1. Even Parborg setter 3-1 uassistert før Nittedal igjen reduserer til 3-2, Simen Kolstad setter sin andre for dagen som gjør at det står 4-2 før perioden er ferdig.

I andre perioden hadde mix-laget funnet flyten, grunnet tett kamp oppsett for G15 og G17 var det 4 spillere fra jenteavdelingen som bidro i dagens G17 kamp i regionscupen. Simen Kolstad var igjen i målprotokollen allerede 1 minutt og 45 sekunder ut i andre perioden når han setter sitt tredje for dagen og gjør at stillingen blir 5-2. Det holdt ikke med ett uassistert mål og en assist for Even Parborg da han setter 6-2 5 minutter og 17 sekunder inn i andre periode. Tiril Natvik var ikke den eneste jente spilleren som noterte seg mål, det gjorde også Rebecka Härnlund med sin 7-2 scoring assistert av Mattis Lindgren.

Sveiva dominerte i tredje periode, ikke bare i målprotokollen, men også på banen. Det var som om de hadde spilt sammen i mange år! Tiril Natvik drar med seg ballen ned i venstre rundvant, og har Nittedals backen i ryggen. Det er som om Stian Larsen-Asp kjente hva som kom til å skje mens han løp ned langs høyresiden. Tiril venner av seg backen og legger et tversover pass tilbake til bakre stolpe, det er kun små marginer som gjør at ballen ikke går inn! Espen Haraldsen som allerede har 3 assist tidligere kampen, og setter inn 8-3 assistert av Mattis Lindgren drøyt 3 minutter inn i tredje periode. Simen Kolstad mener at hat-trick ikke holder og setter inn 9-3, som er scoring nummer 4 for dagen. Så tar det hele 10 minutter før neste scoring settes for Sveiva hver sin del, Pho Rendalsvik assistert av Mattis Lindgren gjør at stillingen nå er 10-3. Bare 37 sekunder senere setter Theodor Holm Svensson inn 11-3 assistert av Lukas Nordin. Mattis Lindgren vet å servere assister da han hjelper Tiril Natvik med å sette inn 12-3 med 31 sekunder igjen av tredje periode, Mattis Lindgren har hele 4 assist til 4 forskjellige målscorere i kampen Sveiva vinner 12-3.

Det var også gøy å se at andre spillere gjorde seg bemerket. Theodor Holm Svensson stod frem som en tydelig leder, var stor og sterk i spillet og veldig inkluderende i dagens mix-lag. Espen Haraldsen var leken og lett i steget, med godt overblikk og ro i alle avgjørelser som gjorde at resten av rekka kom seg i posisjon før oppspillet ble satt i gang. Isa Remfeldt skaper rom i angrep hvor hun ha fokus på trekke backen ut av posisjon for å gi resten av rekka mulighet for å sette scoringer.

Det er ingen tvil om at dette er fremtiden til Sveiva innebandy!