Helgen 21.- 22. januar spilte Sveiva gutter 17 NM kvalifisering i gruppe C, der de møtte Strømmen i første kamp. Kampen som startet klokken 09.00 om morgenen lørdag i Elvetangen flerbrukshall endte 3-5 etter første periode, og i andre periode vant Sveiva hele 0-8. Kampen som da endte 3-13 i favør Sveiva var en god start på helgen for guttene fra Stovner.

Kamp nummer to som startet klokken 12.00 var derimot et mye vanskeligere oppgjør da Sveiva møtte Greåker, i en kamp som endte 4-5. Det er verdt å nevne at Sveiva vinner andre periode 4-0, og at Greåker sitt første mål i første periode var et selvmål.

Lørdagens tredje kamp spilles mot Ajer og det tar hele 11 minutter før noen av lagene setter sin første scoring. Mattis lingren setter både 0-1 og 2-3, for Sveiva. Lukas Nordin setter inn 1-2 med assistanse fra Espen Haraldsen med drøye 30 sekunder igjen av første periode. Kampen svinger frem og tilbake på stillingen 3-3 bestemmer Theodor Holm Svensson seg for å servere Stian Larsen-Asp, som setter 3-4. 3-4 blir også stillingen i kampen som var veldig spennende for de hundre som møtte opp for å se kampen (om vi skal stole på publikumsantallet som er oppført i min bandy).

Dagens fjerde kamp minner om dagens første mot Strømmen et mål-kalas der Sveiva vinner 3-13, mens denne gangen er det mot Drøbak/Frogn og stillingen blir 9-2. I denne kampen er det hele seks forskjellige målscorere, Even Parborg starter med 1-0, før Lukas Nordin legger på til 2-0, etterfulgt av Stian Larsen-Asp som gjør at det står 3-0 etter 11 minutter. Andre periode starter på stillingen 3-1 som varer i under ett minutt før Mattis Lingren setter inn 4-1. Fredrik Holmen og Max Sahlberg legger på med ca minuttet mellom hverandre, som gjør at vi står på stillingen 6-1 allerede 3.21 ut i perioden. Så blir det mål-stille i seks minutter før Mattis Lingren igjen plasserer ballen mellom stengene. Lukas Nordin venter ytterligere tre minutter før han legger på til 8-1. Theodor Holm Svensson som allerede står oppført med en assist tidligere i kampen, setter inn Sveiva sitt siste mål.

Søndag morgen møtte Tunet mannsterke til kamp klokken 10.00, kampen om hvem som skulle spille en finale skulle avgjøres på felles bortebane. Tunet ble hele syv nummer for store i en kamp som ender 7-0.

 

Foto: innebandyavisen.no