Finalene skal spilles helgen 8. og 9. april 2017

[vc_row css=”.vc_custom_1456440375188{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_column_text el_class=”annonse_sort”]

Sveiva skal igjen arrangere NM-finalene

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Finalene skal spilles helgen 8. og 9. april 2017

Sveiva innebandy skal for 4. år på rad arrangere NM i innebandy. Dette er et stort arrangement, som vi ikke greier å arrangere uten hjelp og støtte fra medlemmer og foreldre.  Også denne gangen trenger vi hjelp for å gjennomføre et proft og godt arrangement.

Det vil bli satt opp vaktlister til de respektive lag i klubben, i forhold til de oppgaver som skal gjennomføres. Lagleder for hvert lag vil motta oversikt over hvilke oppgaver som skal gjennomføres og er ansvarlig for å fylle opp vaktlistene.

Så sett av helgen 8. og 9. april!

Vi trenger også hjelp til anskaffelse av

  • Utstyr
  • Premier til loddsalg
  • Salg/kjøp av annonser
  • Matprodukter til kiosk og grill
    Eksempler på hva vi trenger til kiosk og grill er:
    Vaffeljern, Toastjern, pumpekanner. Kopper, asjetter(Papp) og servietter. Kaffe, Brus. Lomper, ketchup, sennep, stekt løk, ost, hamburgere og grillpølser. Pasta, skinke, bagetter og toastbrød. Agurk, paprika, salat og dressing. Vaffelrøre, mel gjær. Frukt…….

 

Om noen av dere har jobb eller kontakter som kan sponse noe av det ovennevnte, tar vi med glede imot. Ta kontakt på sponsor@sveiva.no.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]