Det var med stor sorg at vi i går mottok den hjerteskjærende beskjeden om at vi hadde mistet et kjært medlem av vår Sveiva-familie.

[vc_row css=”.vc_custom_1581172333072{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2020/02/phv.jpg?id=18113) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Vi minnes Per Henning

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”annonse_black”][vc_column el_class=”annonse”][vc_empty_space][vc_column_text]

Det var med stor sorg at vi i går mottok den hjerteskjærende beskjeden om at vi hadde mistet et kjært medlem av vår Sveiva-familie.

 

 

Per Henning var en person som mange i Sveiva hadde en relasjon til.  Han har under mange år vært en sentral ressurs før Sveiva Innebandy på mange ulike plan.

 

 

Per Henning var bl.a. alltid på plass for å forevige kamper og idretts øyeblikk for oss.
Han har betydd utrolig mye for så mange og spesielt for herrelaget som han han fulgte tett.
Per Henning bidro også mye på andra områder og var alltid fast underholdningsinnslag på arrangement i regi av Sveiva; alt fra NM-arrangement til internturneringer og jubileumsfester. Han har sunget seg inn våre hjerter, spesielt igjennom å lage og synge vår klubbsang ‘Vi er Sveiva’ .
Per Henning etterlater seg et stort tomrom og vil bli stort savnet.

 

 

Men framfor alt var Per Henning en elsket livskamerat og ektefelle, pappa, sønn, bror og venn.
Vi i Sveiva sender varme tanker til Christina , Andreas og resten av familien i denne vanskelige tiden.

 

 

Kjærlig hilsen fra Sveiva Innebandy v/leder Jenny Håmås Johansen

 

Tilbake til forsiden[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]