Sveiva-herrene gjorde jobben mot Greåker og var oppe og snuste på bronsemedaljen, men dessverre fikk de ikke den hjelpen de trengte fra seriemesterne Slevik.

[vc_row css=”.vc_custom_1488778695659{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/03/PHV9028.jpg?id=14701) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

“Kun” 4. plass på Sveiva-herrene

I sesongens siste seriekamp kunne Sveiva-herrene vinne bronsemedaljer hvis de beseiret Greåker. I tillegg måtte Tunet tape for Slevik.  Og det var det hjemmelaget spilte for. Vi skulle ta tredjeplassen å få muligheten til å velge motstander i NM-sluttspillet.

Men det så ikke akkurat slik ut i starten på kampen. Om det var mangel på konsentrasjon eller nerver som gjorde det er ikke godt og si, men Sveiva-herrene brukte nesten hele den første perioden på å komme skikkelig i gang.  Men tross en mindre bra periode stod det kun 1-2 på tavla, og kampen var selvfølgelig langt fra over.

Det ble et sceneskifte i den andre perioden. Hjemmelaget hadde våknet. De kontrollerte kampen i den grad det er mulig å gjøre det mot et så bra lag som Greåker.  Og de fikk uttelling for arbeidet som ble lagt ned. 1-2 ble til 3-2 og man vant skuddstatistikken hele 12-6 og var i førersetet før den siste perioden.

I denne perioden brukte de røde kun 2 minutter før det 4. målet satt bak Greåkers keeper.  Sveiva-herrene kjente eimen av seier, mens bortelaget så seriegullet komme lengre og lengre unna.  5 minutter senere kom reduseringen til 4-3 og med kun et måls ledelse til Sveiva-herrene ble det noen nervepirrende sluttminutter. Greåker kastet alt fremover, men det ble ikke noen flere mål i kampen. Sveiva-herrene hadde knust gull-drømmen til gjestene, mens Sveiva-herrene uvitende om resultatet i Høyenhallen håpet de hadde vunnet bronse. Men det håpet ble knust det også når resultatet mellom Tunet og Slevik tikket inn.

Men selv om det kun ble 4. plass på Sveiva-herrene tar ikke det vekk noe av prestasjonen i 4-3 seieren over Greåker.  Vi gjorde jobben vår. Og det er en meget fin skalp og ta med seg inn i NM-sluttspillet som starter på onsdag. Der møter man IK Akerselva og første kamp spilles i Rommenhallen kl 19:00.