Det var ikke de beste eller mest profesjonelle rammene før tirsdagens kamp mot Akerselva, men etter seksti minutter var herrene fra Sveiva de sterkeste.

 

Det snør sidelengs, og minus gradene er tosifret på vei opp bakken til Grefsenhallen. I en bitteliten garderobe sitter seksten rødkledde Sveiva spillere, klare for kamp. De entrer banen som er helt annerledes enn hjemmebanen i Rommenhallen. Gulvet i hallen er fult av klister, mens gulvet i Rommenhallen er glatt som skøyteisen.

 

Litt klister stopper ikke Sindre Bjerknes fra å sette både 0-1 og 0-2, men så skjer det som ikke skal skje! 0-2 blir til 4-2, og det som så ut som en kanonstart er nå like surt som været på utsiden av hallen. Med cirka elleve minutter igjen av kampen blir det omrokkering i rekkene, og det ser ut til å gi den uttellingen Sveiva trenger.

 

Erlend Bjerknes starter en målfest i tredje perioden. Det er hele seks mål på åtte minutter, og det blir en god dag på jobben for Sveiva. Sindre Bjerknes, Erlend Bjerknes og Oliver Sletten setter alle to mål hver seg, mens Brage Harby og Jesper Ribbing setter en hver.

 

Det blir unødvendig spennende og spillerene selv sier at med noen grep kunne det blitt mer mål fremover, mindre bakover, og mer spilletid på de yngste spillerene. Med dette er det positive elementer, en god følelse og noe konstruktivt laget kan ta med seg videre til Sandnes når neste kamp skal spilles.

 

Daglig leder Kenneth Danielsen var med på benken under kampen for å bistå Sindre Bjerknes, og laget. Kenneth endte opp uten sko midtveis i kampen da Brage Harby gjør en vending hvor skoen ryker. Heldigvis har den rutinerte spilleren lik størrelse i sko som daglig leder og kan lett snøre på seg helt nye Salming sko. Med nye sko og helt ny kølle levert av Salming er det imponerende å se at Brage kjemper inn ett mål, og to assist!

 

Bilder levert av innebandyavisen.no