Med det som muligens er eliteseriens lengste intro, bygges det opp til høy fart og masse action. Det innfrir virkelig Sveiva med fra start. Det blir både ett og to mål før Nor92 får gjort noe som helst. Det er et enormt tempo og trykk til de to rekkene som spiller fra start. Når perioden er ferdig spilt står det 2-3 på tavlen i Mjøndalshallen.

I midtperioden skjer det ikke stort på målfronten, men det er et Sveiva-mål som annulleres tidlig i perioden. Tempo i andreperioden er noe lavere enn i første perioden, og det fysiske spillet til Sveiva blir overgått av Nor92. Det er et godt keeperarbeid som gjør at perioden står helt uten scoringer. Det er ingen tvil om at Sveiva-keeper Brage Myrland er på jobb. Det ropes og instrueres fra mannen mellom stolpene, det ropes så høyt til tider at du kunne høre det midt utpå Krokstadelva.

Det hjelper dessverre lite med en keeper som roper når det er to rekker som spiller med lavere og lavere tempo utover kampen. Vi ser tendenser til det samme kamp etter kamp, det spilles på for få spillere, og det har nok vært for lite fokus på treningsmengde og intensitet. Sveiva sliter med å holde følge med motstanderne gjennom tre perioder.  Kunne resultatene vært annerledes om flere hadde fått sluppet til?

Slitne, med lange bytter, en intensitet som synker og manglende bredde blir det mye fokus på dommere og andres feil. Dette gjør at Nor92 som stiller med 20 spillere i protokollen og spiller med tre fulle rekker gjennom hele kampen, kan ta styringen i tredje periode. Sveiva blir tildelt straffeslag og Zorro-køllen nappes ut av baggen. Oliver Sletten får muligheten til å hente Sveiva inn igjen i kampen, men ikke engang Zorro-finter lurer Nor92 keeperen.

Det er en tydelig skuffet Brage Myrland som viser mest følelser etter kamp, og enkelte spillere beveger seg fortere ut av hallen enn de gjorde på banen. Med 127 tilskuere på tribunen og sending gjennom TV2 play var det et godt gjennomført arrangement, og kampen ender med 5 til Nor92 og 3 til Sveiva.

Banens beste for Sveiva ble tildelt Sindre Bjerknes.