4.semi

Sveiva-herrene har kjempet seg tilbake fra å ligge under 0-2 til å ha utlignet til 2-2 i kamper. Dermed blir det en 5. og helt avgjørende kamp i Rommenhallen på torsdag.

Disse semifinalekampene har nærmest vært en kopi av hverandre. Kampene går stort sett i samme spor hele tiden. Lagene følger hverandre som skygger og det er kun små marginer som er med på å vippe kampene den ene eller andre veien. I det ene øyeblikket har GIF stang inn og Sveiva stang ut, mens det i det andre er omvendt. Heldigvis har vi vært dyktige nok og hatt den flyten vi trenger for å komme tilbake fra å ligge under 0-2 i kamper.

Det som er kanskje mest markant med Sveiva-herrene sitt spill i denne semifinaleserien er at forsvarsspillet bare blir bedre og bedre og de offensive valgene blir bare klokere og klokere. Disse faktorene er helt avgjørende for å lykkes også når sesongens siste hjemmekamp skal spilles, og det er jo helt klart veldig positivt at pilen peker oppover og at det er en bedring i spillet til Sveiva-herrene.

Sveiva Innebandy inviterer til innebandyfest på torsdag i Rommenhallen kl 18:30. Alle Sveiva-medlemmer har “pliktig” oppmøte….

[print_gllr id=858]