For fjerde gang denne sesongen viste Sveiva-herrene seg som det sterkest laget når kampen skulle avgjøres på straffeslag. Mål på 4 av 4 straffer sikret bonus-poenget mot Akerselva.

[vc_row css=”.vc_custom_1485150977490{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/01/PHV8027.jpg?id=14507) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Ingen slår oss på straffer

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

For fjerde gang denne sesongen viste Sveiva-herrene seg som det sterkest laget når kampen skulle avgjøres på straffeslag.  Mål på 4 av 4 straffer sikret bonus-poenget mot Akerselva.

Det måtte straffer til for å avgjøre kampen i Rommenhallen i går. Og nærmest som vanlig var Sveiva-herrene hakket hvassere enn sine motstandere fra straffemerket. Mål på 4 av 4 straffer samtidig som Tomi Ahonen reddet to av Akerselva sine straffer gav Sveiva-herrene ekstrapoenget. At Sveiva-herrene gang på gang viser seg som det sterkeste laget når kamper skal avgjøres på straffer vil være veldig godt og ta med seg inn når sluttspillet starter.

Det var ikke noe å si på at kampen i går endte uavgjort etter 60 minutter, men det var Sveiva-herrene som var på offensiven i den siste perioden og som i så måte var nærmest seieren. Sveiva-kaptein Sindre Bjerknes hadde den største sjansen på 4-4, men ble stoppet av ex-sveiver Andreas Nordli i Akerselva-buret som på mirakuløst vis greide å hindre ballen i å gå over målstreken.  For etter å ha ligget under med to mål før den siste perioden viste hjemmelaget karakter og styrke og var det beste laget de siste 20 minuttene.

Med seieren over Akerselva klatret Sveiva-herrene forbi Tunet og opp på tredjeplassen på tabellen. De har også festet et godt grep om en topp 4 plassering og har Akerselva som ligger på 5. plass på en god armlengdes avstand.  Det var også et klart svar til de som var tvilende til Sveiva-herrenes form. Sveiva-herrene hadde nok kanskje stilt et lite spørsmålstegn ved den selv også etter poengtap mot Harstad og en knepen seier mot Haugerud, så det var bra og få en bekreftelse på at man fortsatt er et godt innebandy lag.

Et lite skår i gleden var at Kristoffer Bakke måtte forlate banen noen minutter før slutt med en hjernerystelse. Det betyr sannsynligvis at Sveiva-herrene må greie seg uten sin beste poengplukker i derbyet mot SF Grei til helgen.