Sveiva-herrene leverte sesongen beste kamp, men det var allikevel ikke nok for å få med seg poeng mot Norges beste innebandylag.

Men vi var nære, fryktelig nære og det føles veldig urettferdig at man ikke sitter igjen med noen ting etter en slik prestasjon.

Sveiva-herrene gikk ut i hundre. De visste at Slevik av og til har hatt start problemer denne sesongen og ønsket og gå rett i strupen på dem.  Det er nok ikke bare bare å motivere seg for kamp for de seiersvante østfoldingene og det greide et helt tent hjemmelag og utnytte. Intensiteten og ‘stå-på-viljen’ i Sveiva-laget var stor. Man ofret seg i hver duell, dekket skudd og gikk respektløst rett på kassa hver gang man hadde muligheten. Dette betalte seg i form av 1-0, 2-0, 3-0 og til og med 4-0 før den første perioden var omme.  Det var jo nesten så man måtte klype seg selv i armen.  Før kampen skilte det hele 28 poeng mellom Sveiva Innebandy og Slevik på tabellen, i favør Slevik. Men etter de første 20 og dømme så så det ikke slik ut, langt derifra.

Sveiva-herrene fikk det litt tøffere i den andre perioden, men de var fortsatt med på notene i aller høyeste grad. Ddet var også de som nettet først i denne perioden. 5-0 stod det på lystavla da.  Slevik fikk inn to reduseringer, men med 3-måls ledelse og kun 20 minutter igjen å spille hadde vi troen på en liten bombe.

Men det skulle ikke smelle noen bombe i Rommenhallen denne dagen. Sakte, men sikkert ble Sveivas-ledelse spist opp, og Slevik snudde kampen og vant den siste perioden 5-0 og da kampen 7-5. Sveiva-herrene hadde kjempet tappert, men i dag så var ikke det nok.   Men de skal ha ros, alle sammen. For akkurat som sist helg mot Sarpsborg så viste gutta hva som bor i dem. Og at når man ser hvordan de har prestert over de siste 120 minuttene med innebandy så er det nesten en gåte at de kun står med en seier i årest eliteserie. Men tabellen ljuger ikke. Og Sveiva-herrene må bare fortsett i samme stil så vil poengene komme.