Vi holdt Sveiva-herrene som klare favoritter, men at gjestene fra Gjelleråsen skulle ha så lite å stille opp med hadde vi ikke forventet.

[vc_row css=”.vc_custom_1479275397597{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/11/PHV7651.jpg?id=14298) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Bakke herjet mot gamleklubben

Her kan du se høydepunktene

Kristoffer Bakke ble mandag funnet for lett for Norges VM tropp og svarte med å kanskje spille sin beste kamp for sesongen. 9 mål på to kamper sier det meste og når vi også husker at han lagde to mål mot Latvia og Danmark i Stena Line Cup er det litt merkelig at den hardtskytende løperen ikke for være med til VM.

Mot Gjelleråsen, gamleklubben til Bakke, brukte ikke 22-åringen mer enn halvannet minutt på å presentere seg.  Han satte standarden fra start og sammen med sine medspillere i Sveivas andrerekke dominerte de kampen igjennom. De var rett og slett noen nummer for store for et meget blekt GIF-lag.

Det var gutter mot menn og en nivå forskjell som vi aldri har sett mellom disse lagene før. 41-8 (!) i skudd i Sveivas favør sier det meste og bekrefter bare inntrykket vi satt igjen med etter kampen. Bortsett fra i starten på den andre perioden hvor gjestene tok seg selv litt i nakken var det spill mot et mål.

Sveiva-trener Brenner var litt spent før kampen. Landslagsoppholdet hvor omtrent halve troppen var borte hadde gjort noe med kvaliteten på treningen, men han håpet at gutta skulle være spillesugne og at det ville være mer utslagsgivende enn et par dårlige treninger. Og med en resultattavle som viste 11-1 kan man jo si at Brenner fikk rett.

På fredag er det siste kamp før serien snur og det blir et nytt, lengre opphold. Og det er ikke hvilken som helst kamp heller. Sveiva-herrene skal bryne seg på Greåker i Tindlundhallen. En virkelig godbit av en toppmatch hvor vi skal ut mot eliteseriens gjerrigste lag.  Greåker har kun sluppet inn 25 mål og har holdt nullen i to kamper denne sesongen.

Kampen spilles fredag kl 19.00, og det blir satt opp buss for de som ønsker å være med på denne (påmelding gjøres til Stig Kristiansen på 97040747).