Sveiva-herrene har sikret seg underskriften til en spilleren som ikke kan regnes som noen annet en enn solid forsterkning.

[vc_row css=”.vc_custom_1493394209792{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/04/frikk.jpg?id=15053) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

-Beste for meg og min utvikling

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene har sikret seg underskriften til en spilleren som ikke kan regnes som noen annet en enn solid forsterkning.

Frikk Bruland er spilleren som velger å melde overgang fra SF Grei til Sveiva Innebandy.  22-åringen som nettet 26 ganger i løpet av årets serie blir en solid forsterkning for Sveiva-herrene.  Frikk håper på enda flere mål neste sesong og mener selv at han bør ligge på pluss/minus 50 poeng.

 

Han har allerede gjennomført noen treninger og har fått et godt inntrykk av både klubben og ikke minst laget. -Det virker som en seriøs gjeng. Det er kamp om plassene og skikkelig trøkk på treningene. Jeg kjenner jo gutta godt, det er jo her jeg hadde barndommen min. Innebandykarrieren min startet her, så det er utrolig gøy og være tilbake igjen.

 

Jeg har fått mer og mer tillit i Grei de siste sesongene, men jeg ønsker å utvikle meg enda mer som innebandyspiller og følte at Sveiva Innebandy var det rette valget.

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]