martin_804

Martin Gard som er siste tilskuddet i Sveiva-leieren fikk gleden av å debutere som Sveiva-spiller i treningskampen mot Grei (9-4).

– Det gick väl helt okej. Skönt att få röra på benen lite. Jag ska upp många nivåer till men trots allt en match i juni, så hade inga förväntningar egentligen.

Martin Gard var på vei til Sveiva Innebandy allerede i fjor, men da satte jobbsituasjonen en stopper for en overgang. Men nå har Martin fått plass til mer innebandy på timeplanen og da var han ikke tvil om at en overgang fra Holmlia til Sveiva var det rette valget. At han allerede kjenner flere av spillerne fra tiden i Holmlia var heller ikke negativt.

Martin har troen på Sveiva den kommende sesongen. Han hater og tape og vil gjøre det han kan for at Sveiva skal tilhøre toppen i norsk innebandy.

– Vi är ett ungt lag och har flera spelare i åldern där man tar ett steg till, och går från att vara bra, till att avgöra matcher på egen hand så det kommer bli spännande.

Selv satser han på være en viktig bidragsyter offensivt og nevner spilleforståelse og pasningspillet som sine store styrker.

– Jag ska tillföra ett lugn och trygghet med boll, en positiv stämning och bra räckvidd. Är som bäst i det offensiva spelet och har en bra blick för spelet. Med mycket boll gör jag mycket poäng och har passningsspelet som främsta kvalitet.