Marcus Gustafsson som tidligere denne uken signerte kontraktsforlengelsen med Sveiva Innebandy er klar på at denne sesongen kommer til å bli en stor utfordring.

[vc_row css=”.vc_custom_1566534169188{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/01/PHV5918.jpg?id=17185) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

– Denne sesongen blir en stor utfordring

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Marcus Gustafsson som tidligere denne uken signerte kontraktsforlengelsen med Sveiva Innebandy er klar på at denne sesongen kommer til å bli en stor utfordring.

 

Vi har mistet både topp og bredde så det ligger et mye større ansvar på hver enkelt spiller i år. Marcus er også klar på å ta på seg større ansvar og har sagt ja til å bli årets Sveiva-kaptein. – Det er en stor ære. Ikke noe som jeg har jobbet for, men det har vel kommet helt naturlig. Jeg håper jeg kan være en slags avlasting for de siste sesongers kaptein Sindre Bjerknes som har en stor rolle i laget, og som dermed får en han kan dele litt av byrdene med.

 

Gustafsson nevner også at sommeren har vært veldig spesiell.  Etter å ha feiret NM-gullet langt inn i Mai så var plutselig sommertreningen i gang. 5-6 spillere og uten trenere. Andreas Skriden kom inn som fys trener og har fått sving på sakene og antallet folk som var klare for å legge ned en innsats økte.  Vi har ikke samme lag som i fjor så den fysiske biten blir nok viktigere enn noen sinne.

 

Det blir en ny hverdag og en tøff utfordring. Våre rivaler har økt lønnsbudsjettet med et par hundre tusen til og med den troppen Greåker har sydd sammen vil det være en fiasko om de ikke vinner alt. Vi greide det forrige sesong og er igjen innstilt på å bevise at penger ikke er alt, men på papiret så skal vi vel først og fremst sloss om sølvet med Sarpsborg, Gjelleråsen, Tunet og Slevik, avslutter Marcus Gustafsson.

 

Til helgen skal “nye” Sveiva i aksjon for første gang når de drar til Karlstad for å spille Kallsta Open. Her skal Sveiva-herrene møte Hagfors, Skoghall og AIK.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]