greaker-b_804

Sveiva-herrene visste viktigheten av 4-poengskampen mot Greåker i Tindlundhallen, men da kampen startet så det ikke ut som om bortelaget var helt pålogget.

Greåker tok kommandoen fra start og Sveiva-herrene stod litt på ‘hæla’. 0-2 i sekken etter få minutter var ikke den starten man hadde håpet på, men de hadde ikke så mange andre enn seg selv å takke. Heldigvis våkent Sveiva-guttene og greide å svare på Greåkers lite gjestmilde start.  Før den første perioden var omme hadde Andreas Sletten redusert til 1-2 og  Erlend Bjerknes utlignet til 2-2 med sitt første eliteseriemål.

I den andre perioden hadde Sveiva-herrene mye ball de første 10 minuttene, men skapte veldig lite. Den siste halvdelen tok hjemmelaget fullstendig over og vi kom knapt ut av egen sone og var veldig heldig som unngikk baklengs i den midterste perioden.

Greåker var mest på hugget i starten i den siste. De startet i overtall, misbrukte riktignok den muligheten, men skulle noen minutter senere ta tilbake ledelsen.  Sveiva-herrene skjønte plutselig alvoret og begynte å spille innebandy. Vi presset høyere og skapte mange store sjanser og tilslutt så satt utligningen til 3-3 da Christoffer Øistad satte inn en retur. Vertene fra Østfold var nærmest seier. Og bare en meget god Anders Fanuelsen hindret de i å stikke av med alle poengene. Bare det siste minuttet vartet han opp med flere kvalifiserte redninger som reddet ett poeng for Sveiva-herrene. Ett poeng som kan meget mulig bli helt avgjørende når det skal avgjøres hvilke lag som skal delta i årets NM-sluttspill.