Sveiva-herrene var best når det gjaldt og leverte en prestasjon litt utenom det vanlige når de kvalifiserte seg for sin tredje NM-finale etter å ha feid Slevik av banen med sifrene 9-3.

[vc_row css=”.vc_custom_1523508494609{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/04/PHV3755.jpg?id=16509) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

En real maktdemonstrasjon av Sveiva-herrene

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene var best når det gjaldt og leverte en prestasjon litt utenom det vanlige når de kvalifiserte seg for sin tredje NM-finale etter å ha feid Slevik av banen med sifrene 9-3.

 

Bilder

 

På dagen hvor Sveiva-herrene kvalifiserte seg for NM-finalen i 2013, etter å ha snudd 0-2 til 3-2 i kamper over GIF Fighters, skulle Sveiva-herrene på nytt forsøke å sikre seg en finalebillett. Og kanskje er 11. april en ny merke dag, eller en dag å huke av for i kalenderen for oss sveivere.  For akkurat som i 2013 kunne Sveiva-herrene fortjent motta hyllesten fra et entusiastisk hjemmepublikum etter å ha sikret seg en plass i årets NM-finale.

 

På forhånd var det ikke gitt at det skulle bli utfallet. De tre foregående kampene hadde vært jevne. Og i den siste kampen var det mye frustrasjon å spore hos sveiverne etter 4-6 tapet.  Og med et nytt tap i går visste de fleste at veien mot Ekeberghallen og innebandyfesten 2018 kom til å bli lang, kanskje for lang.  Men aggresjonen og skuffelsen etter tapet på mandag ble snudd til noe positivt og i samlet flokk stod man med oppbrettede ermer og var klare for dyst da den fjerde, og sesongens siste kamp i Rommenhallen, ble blåst i gang.

 

Og for en kamp det ble. Etter en jevnspilt første periode, i alle fall i målprotokollen, fikk Sveiva-herrene fortjent betalt i den andre perioden. Det var fullstendig overkjøring. Og det er litt merkelig hvordan ting kan snu fra en dag til en annen.  For et lag som bare for noen få dager siden så litt feige og ubesluttsomme ut med ball, slo plutselig ut i full blomst og spilte på hele sitt register. Det resulterte i perioderesultat 5-0 og totalt 6-1 etter 40 minutter.

 

Klok av skade visste vi at en 5-måls ledelse er en “farlig” ledelse. Det har i alle fall vært det for Sveiva-herrene i tidligere oppgjør mot nettopp Slevik. Men i går var det alt annet enn farlig. Til tross for en tidlig redusering til 6-2 fortsatte maskineriet til Sveiva-herrene og produsere og holdt gjestene hele tiden på en god armlengdes avstand.  Når sluttsignalet lød stod det 9-3 og Sveiva-herrene var klare for en ny NM-finale.

 

Finalen spilles den 21. April i Ekeberghallen. Seriemesterne Greåker er motstander. En motstander som har beseiret Sveiva i begge oppgjørene i år. Men nå, nå når vi har slått ut de 6 ganger regjerende Norgesmesterne, skal vi love deg at vi har trua på at vi kan ta rotta på Greåker også.

 

https://www.facebook.com/events/1958192684398456/

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=16485][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]