En siste periode hvor vondt ble til verre avsluttet seriespillet 2014/15. På mange måter kan Sveiva-herrene være glad for at serien er over og kan nå konsentrere seg om sluttspillet, et sluttspill hvor man har alt og vinne.

I lokaloppgjøret mot Grei startet Sveiva-herrene klart best. I den første perioden hadde man god kontroll og ledet fortjent 4-2. Men herfra og ut skulle det gå rett utfor.

Ledelsen ble spist opp nesten før publikum hadde fått satt seg i den andre perioden samtidig som Kjetil Hammerstad forsvant ut på båre med det som kan være en alvorlig kneskade.  I tillegg hadde Andreas Sletten en gjesteopptreden som endte med 14 minutter i fryseboksen. Men denne sesongen har Sveiva-herrene blit vant til å jobbe i oppoverbakke, og at man kun lå målet bak etter 40 minutter virket langt i fra noen umulig oppgave.

Men så feil kan man ta. Den siste perioden ble et mareritt av en periode. Hjemmelaget fikk fritt spillerom og Sveiva-herrene hang ikke sammen og etterhvert ble det ganske så stygge tall på lystavla i Apaløkkahallen.  14-8 endte det til slutt. Et resultat som er så langt i fra det man hadde håpet og forventet før kampstart. Heldigvis gjorde Greåker jobben mot Nor92 og dermed får Sveiva-herrene en ny mulighet til å heve seg når sluttspillet starter.  Og i kvartfinalen skal vi opp mot nevnte Greåker. Første kamp er allerede på onsdag i Tindlundhallen.