Sveiva-herrene gikk på sitt andre strake tap i hjemmemøte mot Tunet, men det var allikevel en del positive ting å spore.

[vc_row css=”.vc_custom_1569214193637{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/09/PHV7894.jpg?id=17723) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Et steg i riktig retning

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Bilder

Sveiva-herrene fikk ingen god inngang på helgen da Tunet vant 6-8 i Rommenhallen fredag kveld. Sveiva havnet tidlig bak på i den første perioden, men en sen redusering til 1-3 helt på tampen av perioden ga en liten vitamininnsprøytning. Starten på den andre perioden ble brukt til å komme ajour , men 3-3 stod seg ikke mer enn i et halvminutt. Bortelaget var effektive og straffet sveiverne nærmest hver gang de gjorde en liten feil.  Fem nye mål til gjestene gav 3-8 etter 50 minutter spill og kampen var nærmest punktert. En liten sluttspurt fikk pyntet på resultatet sett med Sveiva-øyne, men poengene var aldri helt innenfor rekkevidde og det endte med et to-måls tap 6-8.

Tap til tross, det var fremgang å spore i spillet til Sveiva-herrene. Mot Slevik var det halvtamt og energiløst, mens i matchen mot Tunet så viste sveiverne innsats og kamplyst.  De var fullt på høyde, og til og med bedre, enn sin motstander i store deler av kampen, men måtte kanskje noe ufortjent gå tomhendt fra oppgjøret.

Man har fått den verst tenkelige starten på sesongen med tap mot to av de antatt argeste medaljekandidatene.  Tabellen er ingen hyggelig lesning. Man ligger helt sist og er det eneste laget som har tilgode å ta poeng i årets serie. Nå gjelder det å vise karakter å jobbe seg tilbake inn i medaljekampen. Det er mye innebandy som skal spilles. først ut er Harstad borte til lørdagen.